Du er her:
Tandkødsoperation

Tandkødsoperation


Operationen foregår under sterile forhold og under lokalbedøvelse 

Hvorfor tandkødsoperation?

Hvis tandkødslommerne er meget dybe, kan det for at stoppe sygdommens udvikling og dermed tændernes tab af fæste være nødvendigt at foretage en tandkødsoperation. Formålet med operationen er at gøre tandkødslommerne mindre, at skabe overblik over tandroden og give mulighed for grundigt at rense også vanskelige tilgængelige dele af roden. At give adgang til knoglen og evt. genopbygge tandens fæste hvis det er muligt. 


Tænderne vil efter en operation blive lidt længere at se på ligesom de i en periode vil føles lidt løsere. Tænderne kan være lidt mere følsomme overfor kulde og varme.


Operationen

Operationen foregår under sterile forhold og under lokalbedøvelse. Tandkødet klappes til side og tandlægen skaffer sig overblik over det parodontitis ramte område. Tandlægen kan nu ved hver enkelt tand udføre en tandrensning hvor der grundig afglattes og renses for tandsten og granulationsvæv (betændelsesvæv).


Efter operation

Når operationen er færdig lægges tandkødet forsigtigt tilbage og der sys sammen igen. I nogle tilfælde gives en antibiotikakur i forbindelse med tandkødsoperationen. En uge til 14 dage efter operationen finder vi en tid til kontrol og sutur fjernelse. Der skylles både morgen og aften med klorhexidin som du får med fra klinikken indtil vi ses til kontroltiden. Er der behov for smertestillende efter operationen anbefaler vi ibumetin og/eller pamol.

Mikroskope

I nogle tilfælde kan det være vanskeligt at se de små detaljer, f.eks. under en Tandkødsoperation. Så har vi muligheden for at arbejde under mikroskop.


Mikroskopet kan også anvendes under andre behandlinger og ved kirurgiske indgreb. Mikroskopet forstørrer op til 20 gange forstørrelse og vi kan se alle detaljer helt skarpt også dem som er usynlige for det blotte øje.


Mikroskope - Ringsted Tandklinik & ImplantatCenter

Vores service – tillid og tryghed i hjertet af Ringsted

Ringsted tandklinik tilbyder alle former for almindelig tandbehandling. Vores vision er, at alle skal beholde deres egne tænder i munden hele livet. Vi går stærkt ind for forebyggelse frem for behandling.
ÅBNINGSTIDER / FERIE

Kristi Himmelfart
Lukket: 8. - 9. maj
Sommerferie 2024
Uger: 29 - 30 - 31

BESTIL TID

Du kan både ringe, sende SMS eller mail til os for at bestille tid.


Telefon- og åbningstider


Tlf. 5761 0127

SMS 9215 1927

Mandag 7.30-16.00

Tirsdag 7.30-16.00

Onsdag 7.30-16.00

Torsdag 7.30-16.00

Fredag 7.30-15.00


Send e-mail, klik her

Følg os på Facebook
Ny patient

Vi har plads til dig
Det er nemt at skifte
Læs mere her

Adgangsforhold

Handicapvenlig klinik med elevator
Læs mere her

Afbud og udeblivelser

Afbud senest 2 dage før aftalt tid
Læs mere her

© 2024 Ringsted tandklinik & ImplantatCenter | Sct. Knudsgade 1, 1. th 4100 Ringsted | 5761 0127 | E-mail

Gå til forsiden af ringsted-tandklinik.dk