Du er her:
Ringsted Tandklinik - Ny patient

Ny patient - Velkommen til


Vi står inde for en rar atmosfære og høj faglighed

  1. Som ny patient hos os møder du et fagligt stærkt team. Når du første gang er i telefonisk kontakt med os, tager vi en snak om dine behov og ønsker og finder sammen en tid som passer dig. Vi sørger for, at du bliver tilset af en behandler som opfylder lige netop dine behov for behandling om det er almindeligt tandeftersyn eller en større behandlingsplanlægning. 
  2. Det er nemt at skifte tandlæge til os. Vi sørger for at indhente din journal og røntgenbilleder. Du skal blot ringe til os på 5761 0127. Ved dit første besøg hos os optager vi journal og anamnese og har vi allerede modtaget din journal fra tidligere tandlæge har vi sat os godt ind i din situation.
  3. Når du kommer som ny patient sætter vi god tid af og lytter til dine ønsker. Er det større behandlingsplanlægning du har bestilt tid til, vil du blive tilset af vores tandlæge. Er det almindeligt regelmæssigt tandeftersyn er det en af vores dygtige tandplejere du møder første gang.
  4. Alle tandeftersyn samt tandrensninger og parodontitis behandlinger varetages som hovedregel af vores tandplejere. De holder sig opdateret på nyeste udvikling og deltager løbende i efteruddannelser for at kunne give dig den bedste og mest optimale behandling. 


Vores tandplejere går stærkt ind for forebyggende arbejde og gør alt for at hjælpe dig så du kan passe dine tænder. 

Vi er ligeledes en henvisningspraksis inden for parodontitis. Vores tandplejere har specialiseret sig over mange år og er derfor nogle af de dygtigste til at behandle denne sygdom. Er der behov for kirurgi i forbindelse med behandlingen kan det også tilbydes hos os. 


- Alle behandlinger under samme tag


Det er også muligt at blive henvist til os fra egen tandlæge for større behandling som f.eks. implantatbehandling og knogleopbygninger og fjernelse af visdomstænder samt panorama-optagelser og 3D scanninger.


ringsted-tandklinik-facade-2023

Vores service – tillid og tryghed i hjertet af Ringsted

Ringsted tandklinik tilbyder alle former for almindelig tandbehandling. Vores vision er, at alle skal beholde deres egne tænder i munden hele livet. Vi går stærkt ind for forebyggelse frem for behandling.
ÅBNINGSTIDER / FERIE

Kristi Himmelfart
Lukket: 8. - 9. maj
Sommerferie 2024
Uger: 29 - 30 - 31

BESTIL TID

Du kan både ringe, sende SMS eller mail til os for at bestille tid.


Telefon- og åbningstider


Tlf. 5761 0127

SMS 9215 1927

Mandag 7.30-16.00

Tirsdag 7.30-16.00

Onsdag 7.30-16.00

Torsdag 7.30-16.00

Fredag 7.30-15.00


Send e-mail, klik her

Følg os på Facebook
Ny patient

Vi har plads til dig
Det er nemt at skifte
Læs mere her

Adgangsforhold

Handicapvenlig klinik med elevator
Læs mere her

Afbud og udeblivelser

Afbud senest 2 dage før aftalt tid
Læs mere her

© 2024 Ringsted tandklinik & ImplantatCenter | Sct. Knudsgade 1, 1. th 4100 Ringsted | 5761 0127 | E-mail

Gå til forsiden af ringsted-tandklinik.dk