Du er her:
Ringsted Tandklinik - Livstil

Livsstil


Det er vigtigt at du passer dine tænder og tandkød

Dine tænder skal holde hele livet og vi bliver ældre og ældre og har flere tænder i munden. Børst dine tænder 2 gange dagligt og gerne med en elektrisk tandbørste. Brug tandtråd eller stikkere i mellemrummene. Det er hjemmearbejdet som giver den sunde mund. Vi kan kun hjælpe med at ”nulstille” plak og tandstensmængden og guide til optimal hygiejne. 


Vi tager gerne en snak om hvordan du bedst mulig kan holde dine tænder og tandkød sundt og instruerer i diverse hjælpemidler og el-tandbørste. Vi vil allerhelst forebygge frem for at behandle og det er vi faktisk ret gode til hos os. Vi har 3 super motiverede tandplejere, som brænder for at forebygge og vejlede.


De regelmæssige tandeftersyn er vigtige

Det er derfor en god ide, at du kommer til tandeftersyn / tandrensning regelmæssigt for at få en status på dine tænder og tandkød. Er der f.eks. caries (huller) som skal behandles kan vi nå at behandle før det udvikler sig. Ser vi ikke sygdom i din mund skal du blot komme med 12 til 24 måneders interval.


Er der behov for parodontitis behandlinger eller forebyggende behandlinger så står vi også klar til at hjælpe. Vi elsker for vores fag og ønsker at bidrage til, at I hver især hjemme kan holde jeres tænder sunde og kun komme forbi tandklinikken en gang imellem. Det er en individuel vurdering, hvor tit vi anbefaler at man kommer til tandeftersyn. Har du f.eks. parodontitis skal du komme lidt oftere for at få behandling af de dybe tandkødslommer. Det planlægger du i tæt samarbejde med din tandplejer.


Bliver du pludselig syg eller sker der andet i din hverdag kan det være en god ide at bede om et tandeftersyn så vi kan passe ekstra godt på dine tænder.


Vi vejleder om de gode vaner

Vi vejleder gerne og anbefaler rygestop, brug af snus og andre euforiserende stoffer. Spar på de sukkerholdige drikke/energidrikke og søde sager. Tænk over dit sodavandsforbrug. Der er rigtig mange ting man selv kan gøre for at opretholde en sund mund og undgå sygdomme og dyr tandbehandling. Tal med din tandplejer om det.  


Læs mere hvordan sukker, syre, snus, e-cigaretter og euforiserende stoffer påvirker tænder, tandkød og mundhule på tandlægeforeningens hjemmeside
Vores service – tillid og tryghed i hjertet af Ringsted

Ringsted tandklinik tilbyder alle former for almindelig tandbehandling. Vores vision er, at alle skal beholde deres egne tænder i munden hele livet. Vi går stærkt ind for forebyggelse frem for behandling.
ÅBNINGSTIDER / FERIE

Kristi Himmelfart
Lukket: 8. - 9. maj
Sommerferie 2024
Uger: 29 - 30 - 31

BESTIL TID

Du kan både ringe, sende SMS eller mail til os for at bestille tid.


Telefon- og åbningstider


Tlf. 5761 0127

SMS 9215 1927

Mandag 7.30-16.00

Tirsdag 7.30-16.00

Onsdag 7.30-16.00

Torsdag 7.30-16.00

Fredag 7.30-15.00


Send e-mail, klik her

Følg os på Facebook
Ny patient

Vi har plads til dig
Det er nemt at skifte
Læs mere her

Adgangsforhold

Handicapvenlig klinik med elevator
Læs mere her

Afbud og udeblivelser

Afbud senest 2 dage før aftalt tid
Læs mere her

© 2024 Ringsted tandklinik & ImplantatCenter | Sct. Knudsgade 1, 1. th 4100 Ringsted | 5761 0127 | E-mail

Gå til forsiden af ringsted-tandklinik.dk