Du er her:
Ringsted Tandklinik - Proteser (aftagelig protetik)

Proteser (aftagelig protetik)


Hel- eller delt protetik

Mistes en eller flere tænder, kan en mulig løsning være en aftagelig tandprotese. Vi fremstiller mange unitors hos os, det er en delprotese som erstatter en eller flere tænder. En unitor består af et støbt metalstel med tænder og tandkøb fremstillet i akryl. Akryltænderne laves i samme farve som de resterende tænder. 


For at protesen kan sidde godt fast, har den bøjler og støtter, der griber fast om de tilbageblivende tænder. Der findes også delproteser udelukkende i akryl.


Helproteser laves fuldt ud i akryl som erstatter alle tænder i enten over eller underkæbe.

Proteser laves af kosmetiske årsager eller for at opnå en stabil tyggefunktion. Snak med din tandplejer eller tandlæge hvis du mangler en eller flere tænder som du ønsker erstatning for.


Ud over aftagelig protetik kan implantater erstatte manglende tænder.

Snorkeskinner


Snorkeskinner kan afhjælpe symptomer som søvnløshed, koncentrationsbesvær, træthed og hovedpine forårsaget af snorken og obstruktiv søvnapnø. 


Det er snorkeskinnernes formål at øge svælgvolumen og åbne luftvejene når/mens man sover. Derved forebygges vibrationerne af svælgvæggen, som resulterer i snorken. 


snorkeskinner


Snorkeskinner virker ved at sikre en mandibulær protrusion, med andre ord bliver underkæben fastlåst i en fremskudt position. Snorkeskinner er udviklet til voksne for at eliminere, eller i hvert fald formindske, snorken og let til middelsvær søvnapnø, og de bliver lavet efter mål til hver enkelt patient.


Tal med din tandplejer eller tandlæge hvis du ønsker at høre mere om snorkeskinner. 


Bideskinner


Elysee Dental er et dentallaboratorium vi samarbejder med når vi skal fremstille bideskinner. De har et stort udvalg af individuelt tilpassede bideskinner, som alle er designet til at lindre gener forårsaget af bruxisme eller bidfunktionsproblemer, som for eksempel ømme kæber, hovedpine og tandslid. 


bideskinnerEn bideskinne er en skinne man sover med. Den skal rengøres dagligt. Vi tager digitale aftryk med vores TRIOS scanner. Det er derfor ikke nødvendigt med konventionelle aftryk til disse behandlinger mere. 


Tag en snak med os om hvilken type bideskinne der passer til dig.


Vores service – tillid og tryghed i hjertet af Ringsted

Ringsted tandklinik tilbyder alle former for almindelig tandbehandling. Vores vision er, at alle skal beholde deres egne tænder i munden hele livet. Vi går stærkt ind for forebyggelse frem for behandling.
ÅBNINGSTIDER / FERIE

Kristi Himmelfart
Lukket: 8. - 9. maj
Sommerferie 2024
Uger: 29 - 30 - 31

BESTIL TID

Du kan både ringe, sende SMS eller mail til os for at bestille tid.


Telefon- og åbningstider


Tlf. 5761 0127

SMS 9215 1927

Mandag 7.30-16.00

Tirsdag 7.30-16.00

Onsdag 7.30-16.00

Torsdag 7.30-16.00

Fredag 7.30-15.00


Send e-mail, klik her

Følg os på Facebook
Ny patient

Vi har plads til dig
Det er nemt at skifte
Læs mere her

Adgangsforhold

Handicapvenlig klinik med elevator
Læs mere her

Afbud og udeblivelser

Afbud senest 2 dage før aftalt tid
Læs mere her

© 2024 Ringsted tandklinik & ImplantatCenter | Sct. Knudsgade 1, 1. th 4100 Ringsted | 5761 0127 | E-mail

Gå til forsiden af ringsted-tandklinik.dk