Du er her:
Ringsted Tandklinik - Kosmetisk tandbehandling

Kosmetisk tandbehandling


Flot smil hele livet

Har du et ønske om kosmetisk tandbehandling så spørg os til råds. Har du misfarvede tænder eller fyldninger eller mangler du en tand? Der er mange individuelle ønsker. Vi er klar til at vejlede og hjælpe dig på vej mod et ”gladere smil”.


Misfarvninger kan skyldes farvestoffer fra fødevarer eller tobaksrygning. I mange tilfælde kan en tandrensning være tilstrækkelig. Rodbehandlede tænder kan ændre farve, gamle fyldninger bliver misfarvede eller der kan være gennemskin fra en gammel amalgamfyldning eller en medfødt emaljedefekt eller stort mellemrum mellem fortænderne samt knækkede eller manglende tænder.


Ja årsagerne til ønske om kosmetisk tandbehandling kan være mange men fælles for dem alle er, at det i dagligdagen kan have betydning for livskvaliteten. Går du og er ked af dit smil (tænder) så fortæl os om dine ønsker og behov. 


Tandstillingsfejl kan også være et stort kosmetisk og funktionelt problem og ved større omfattende tandregulering henviser vi til vores dygtige reguleringstandlæger som har en lang uddannelse bag sig.


Husk på, at en lille tandstillingsfejl kan have sin charme og det er ikke meningen, at vi alle skal rende rundt med det store Colgate smil. Vi er alle forskellige og det skal der være plads til. 

Vores service – tillid og tryghed i hjertet af Ringsted

Ringsted tandklinik tilbyder alle former for almindelig tandbehandling. Vores vision er, at alle skal beholde deres egne tænder i munden hele livet. Vi går stærkt ind for forebyggelse frem for behandling.
ÅBNINGSTIDER / FERIE

Kristi Himmelfart
Lukket: 8. - 9. maj
Sommerferie 2024
Uger: 29 - 30 - 31

BESTIL TID

Du kan både ringe, sende SMS eller mail til os for at bestille tid.


Telefon- og åbningstider


Tlf. 5761 0127

SMS 9215 1927

Mandag 7.30-16.00

Tirsdag 7.30-16.00

Onsdag 7.30-16.00

Torsdag 7.30-16.00

Fredag 7.30-15.00


Send e-mail, klik her

Følg os på Facebook
Ny patient

Vi har plads til dig
Det er nemt at skifte
Læs mere her

Adgangsforhold

Handicapvenlig klinik med elevator
Læs mere her

Afbud og udeblivelser

Afbud senest 2 dage før aftalt tid
Læs mere her

© 2024 Ringsted tandklinik & ImplantatCenter | Sct. Knudsgade 1, 1. th 4100 Ringsted | 5761 0127 | E-mail

Gå til forsiden af ringsted-tandklinik.dk